Reis- en annulering

U wilt graag zonder zorgen van uw vakantie en uitstapjes genieten. Dan is het belangrijk dat u tijdens uw reis goed verzekerd bent. Tegen diefstal, verlies of schade van uw spullen, bijvoorbeeld. Maar ook medische kosten in het buitenland moeten goed verzekerd zijn. Bovendien wilt u bij autopech of ziekenhuisopname natuurlijk kunnen rekenen op hulp van een alarmcentrale.

Caravan

Een caravanverzekering is geen massaproduct. Een nieuwe caravan vraagt immers om een compleet andere dekking dan een ouder exemplaar. Bovendien is de ene caravan luxer dan de andere. Daarom kiest u zelf welke caravanverzekering het beste bij u en uw caravan past. U kunt de dekking zo uitgebreid maken als u wilt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de voortent, aanbouw of de inventaris van uw caravan mee te verzekeren.

Kampeerauto

Een kampeerauto is ook geen standaard product. Een goede verzekering voor de kampeerauto eigenaar moet maatwerk zijn, want u geniet op uw eigen manier van de kampeerauto. U kiest de dekkingen die bij uw situatie passen en betaalt ook alleen voor de dekkingen die u wilt verzekeren.  De verzekering biedt ook dekking voor kampeerauto’s die in aanbouw zijn.

Pleziervaartuig

Voor de ware watersporter is er maar één manier om echt ontspannen van de vrijheid te genieten: heerlijk een stukje varen op je eigen boot. Of het nu gaat om een sloep, een motorkruiser of een zeiljacht, iedereen wil zijn kostbare bezit goed verzekeren. Zo stelt u zelf de bootverzekering samen die precies bij u, en bij uw boot past.