Bedrijfsauto/vrachtauto

Als er iets met uw bedrijfs- of vrachtauto gebeurt, heeft dat direct gevolgen voor uw bedrijf. Een snelle oplossing is dan belangrijk, of het nu gaat om diefstal of schade. Met een goede bedrijfsautoverzekering voorkomt u een hoop ellende. U kunt de dekking zo kiezen dat u precies verzekert wat voor u van belang is.

Zelfrijdend en niet zelfrijdend werkmaterieel

Gebruikt u heftrucks, palletwagens, maai- of graafmachines, tractoren, hoogwerkers, shovels of bijvoorbeeld aggregaten? Voor werkmaterieel dat zich op eigen kracht kan voortbewegen, bent u verplicht een WA-verzekering af te sluiten. Ook als het materieel alleen op eigen terrein wordt gebruikt. Als u schade aan het materieel zelf wilt mee verzekeren, dan breidt u de WA-verzekering eenvoudig uit met een Cascoverzekering. Beperkt, standaard of uitgebreid.

Aanhangwagen/trailer

Vervoert u regelmatig paarden in uw paardentrailer? Of neemt u al jaren een aanhangwagen mee als u op vakantie gaat? Of maakt u dagelijks gebruik van uw aanhangwagen voor zakelijke doeleinden? Voor diverse aanhangwagens/trailers hebben we een geschikte verzekering, met of zonder toebehoren.